23 Mayıs 2013 Perşembe

KEREM'İN ARABALI 2 YAŞ PASTASI

Selen Hanım'ın oğlu Kerem için hazırladığım pasta ile yeniden merhaba...Kerem için daha önce Mickey Mouselu bir pasta hazırlamıştım... 2. yaş günü için pastayı yine Selen Hanım tarif etti ben hazırladım ;"Bu yil pastamız arabali olsun istiyoruz.15 kişilik yuvarlak bir pasta üzerine 2 yazan büyük bir yol ve yolun üzerine de arabalar istiyorum.arabalarin fotografını çekip öğleden sonra gondericem Kullandığınız renklerden yaklaşık 2 parmak kalınlığında pastanın kenarlarına dik şeritler istiyorum yine aynı renklerden pasta üzerine yıldızlar , yol kahverengi..."

     Bu tarz özel tariflerle hazırlanan pastalarda istenileni hayal kırıklığı yaratmadan yapabilmek önemlidir, bu sefer de yüzümün akıyla pastamı tamamladığımın kanıtı Selen Hanım'ın maili idi:
 "Sevgili Sibel Hanım,
  Bu seneki pastamız da enfesti. Görüntüsü ve tabikii lezzeti bir harikaydı. Herşey yine tam istediğim gibi olmuştu.Kerem de pastasına bayıldı . Size Kero'nun pasta kesilmeden ona nasıl  baktığını gösteren bir de fotoğrafını gönderiyorum. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Çok çok teşekkür ederim. İlerleyen doğum günlerimizde görüşmek ümidiyle....
                                                                                                                     Sevgiler  SELEN &KEREM"
Yakışıklı Keremciğe ömür boyu mutluluklar diliyorum...

2 yorum:

ebrununmutfagindan dedi ki...

pasta değil sanat bunların her biri ellerine emeğine sağlık Sibelcim

sihirlirloklava dedi ki...

ellerine sağlık..çok güzel görünüyor.rengarenk...

instagram hesabım: @serzincan

Related Posts with Thumbnails