14 Şubat 2012 Salı

YELKENLİ PASTASI -2

     Ankara yine karlar altında...Bu sene su sıkıntısı olmayacağını bilmek güzel ama artık yağmasıııın...Artık yaz gelse, şöyle Alp Erkan'ın teknesi gibi bir tekneyle açılsak, güneş içimizi ısıtsa...

          Ece Hanım'ın oğlu Alp Erkan bir yaşına girdi...Daha önce ablası Ceren Su için ilk kuzulu pastamı ve sonraki yıl da yine ilk kez Ceren Su için Korsan Jack ve arkadaşları pastasını hazırlamıştım. Ece Hanım Alp Erkan'ın pastası için ne istediğini fotoğraf desteği ile  o kadar net tarif etti ki bana da sadece hazırlamak düştü... Ece Hanım'dan gelen mail pastanın istendiği şekilde olduğunu kanıtlar nitelikteydi: "Sibel Hanım,
Öncelikle bu kadar geç yazdığım için özürlerimi kabul edin. Pazar günü kutlamamız harika geçti. “Aaaa pasta ne kadar da güzel!” cümlesini bolca duydum, duydukça da çok mutlu oldum. Sadece görsel olarak değil, lezzet olarak da herkesten tam puan alan bir pastaydı Alp’imin şirin pastası. Ellerinize sağlık, çok teşekkür ederim.
Size Alp’in pastasıyla bir fotoğrafını yollamak isterdim ama yok maalesef. Onun yerine Ablamız Ceren Su pastayı sahiplendi, mumunu üfleyip pastayı da o kesti. En büyük dilimi de kendisi yedi zaten.
Tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir kutlama oldu sayenizde.
Kolaylıklar diliyorum. Sevgiler…"

Minik Alp Erkan'a ailesi ile birlikte nice uzun yıllar diliyorum...

2 yorum:

zupice dedi ki...

:) Tadı hala damağımızda...Ne zaman bir organizasyon işi olsa; "Pastayı da Sibel Hanım yapar..." diye bolca kulaklarınızı çınlatıyoruz. :)
İşyeriniz bizim buralara taşınmış diye duydum...Belki bir öğlen tanışma fırsatımız olur artık... :)
Sevgiler...
EG

sibellebutikpasta dedi ki...

Her zaman zevkle...Evet Ulus'a yakın taşındık, bir öğlen Ankamall'de görüşebiliriz:-)

instagram hesabım: @serzincan

Related Posts with Thumbnails