4 Kasım 2015 Çarşamba

ANKARALI BLOG YAZARLARININ PRİL BULUŞMASI



     Bir kaç hafta önce Ankara’lı Blog yazarları ile Açelya Akkoyun ve Henkel markası yöneticileri, Ankara Crown Plaza Hotel’de biraraya gelerek keyifli bir sohbet eşliğinde çok güzel bir yemek yedik. Rahatsızlığım yüzünden biraz gecikmeli olarak yayınladığım etkinlik   Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Trabzon’un aralarında olduğu, ülkemizin değişik bölgelerinden belirlenen 7 farklı şehirde gerçekleşiyor. 

     Yemek boyunca Açelya Akkoyun ve firma yetkilileri ile samimi bir sohbet eşliğinde Pril ürünlerini, önerilerimizi, memnuniyetimizi ve eleştirilerimizi paylaştık. 
Temizlikte yılların uzman gücü Pril, ”Türkiye’nin hamarat hanımlarını arıyor” başlığı altında yürütülen etkinliklerde marka yüzü Açelya Akkoyun  Türkiye’yi il il dolaşıyor. Pril, ziyaret ettiği şehirlerde birbirinden güzel sürprizler ve keyifli
etkinlikler yapıyor. Aynı zamanda marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte bu şehirlerde hanımlarla buluşan Pril, gerçekleştirdiği keyifli yarışmalar ile o şehrin en hamarat hanımlarını belirliyor. Bizim yemeğimizin ardından Ankamall'de yapılan yarışmaya da çok sayıda blogger arkadaşım katıldı ve keyifli bir yarışma gerçekleşti... Pril daha sonra hamarat hanımları İstanbul’da buluşturacak ve içlerinden birine beyaz eşya seti hediye edecek. 
     Ayrıca Instagram üzerinde de ödüllü bir yarışmaları var.
@PrilTurkiye Instagram hesabını takip edip, fotoğrafını #enhamaratbenim Hashtag’i ile @PrilTurkiye’yi mentionlayarak paylaşanlar, Pril’den sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor.      Blogger arkadaşlarımla keyifli bir gün geçirmemizi sağlayan Henkel  ailesine, keyifli ve sıcak sohbeti için Açelya Akkoyun'a, daveti gerçekleştiren Med-Partners'a teşekkür ederim.

Hiç yorum yok:

instagram hesabım: @serzincan

Related Posts with Thumbnails