29 Eylül 2015 Salı

EGLANTINE ÜRÜN İNCELEMESİ


Öncelikle bayramların barış huzur ve mutluluk içinde geçmesi dileğiyle nice bayramlar dilerim.
Uzun bir bayram tatilinin ardından kışa girerken cildimizi de ihmal etmemek gerekir. Bu konuda sizin için Eglantine firmasının denemem için gönderdiği ürünlerin objektif bir değerlendirmesini  yapmak istiyorum.
Eglantine cilt bakım ürünlerinin fiyatı ile cebinizi, yumuşak ve kolay emilen dokusu ile cildinizi mutlu edebilirsiniz. Denediğim ilk günden itibaren günlük yüz kremi vazgeçilmezlerim arasına girdi. Gençler için uygunluğunu ise kızım test etti ve oldukça hassas olan cildine uygun bir krem bulduğu için çok mutlu... 

Rahatlatıcı vücut losyonu, tatilde ve tatil sonrasında vücudunuzu şımartmak için iyi bir seçim. Sürdüğünüz andan itibaren ince yapısı ile hızla emiliyor, cildinizde ferahlık hissi ile birlikte hoş, asla ağır olmayan bir gül kokusu bırakıyor. Serinlik hissi ile özellikle güneş sonrasında kullanmak için ideal bir ürün. 
Zengin içerikli ve hafif vücut kremi de jel formuyla hızla emiliyor ve kremlendikten sonra giyinmek için bekleme derdine son veriyor. E vitamini içeren formülü sayesinde cildi nemlendirip, rahatlatıp korurken hoş kokusu ile ipeksi bir yumuşaklık veriyor. 
 Parfümde zarif gül kokusunu tercih edenlerdenseniz Eglantine'in kolonyasını günlük parfüm olarak da kullanabilirsiniz. 
Son olarak dudak balmından da bahsetmeden geçemeyeceğim, minicik kutusu ile çantanızda azıcık yer kaplarken kış günlerinde dudaklarınıza büyük fayda sağlayacak. 
Eglantine ürünlerini incelemek ve satın almak için  http://www.n11.com/magaza/eglantine , http://www.epttavm.com/tagsearch/gul-kokusu, http://www.eglantine.com.tr/ sitelerini ziyaret edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

instagram hesabım: @serzincan

Related Posts with Thumbnails