16 Haziran 2015 Salı

MİNİON PASTA-1, CUPCAKE VE KURABİYELERİ

    Uzun yıllardır pastalarını hazırladığım Selim Efe'nin 7 yaş pastasında konsept minionlardı...Pastanın modelini Nilüfer Hanım'ın  İpek Biçer'den beğendiği bir modelden uyarlayarak belirledik.
     Minion cupcake ve kurabiyeleri ile de konsepti tamamladık, çok severek ve keyifle yaptığım bir çalışma oldu...

     Selim Efe'ye yeni yaşında mutluluklar dilerim...

6 yorum:

Katremiz Antakya Mutfagi dedi ki...

Ellerinize sağlık. Çok zevklisiniz.

Seviliyo dedi ki...

Merhaba, sitenizi çok beğeniyoruz. Sitemizin ziyaretçileri de blog sitenizden överek bahsediyorlar. Sizleri de "Türkiye'nin En Sevilen Blogları" arasında görmek isteriz. www.Seviliyo.com 'a blogunuzu eklerseniz çok seviniriz. Blog sitenizi eklemek için lütfen tıklayınız.

durutarifler dedi ki...

Çok güzel olmuşlar gerçekten.
Bu arada 2008'deki bir posttaki bana bıraktığınız yorumdan geldim.
Sizi tekrar görmek çok güzel

Unknown dedi ki...

Süper görünüyor. .Bnm de sizin yardımınıza ihtiyacım var.Bu konseptini pastası kurabiyesi mini kekleri ile istersem bana fiyat bildirirmisiniz lütfen ..zaman olarak 2 haftamız kaldı.siz den cvp bekliyorum.cok teşekkürler. Whats up dan da ulaşabilirsiniz. Serpil Çelik

Unknown dedi ki...

Sizden fiyat bilgisi bekliyorum.Tum bu konsepti uygulamak istiyorum.2 haftam var ..cvb verirseniz sevinirim.cok teşekkürler. Herşey süper görünüyor. Kurabiye ve kek icin adet bilgisi verirseniz de sevinirim

sibellebutikpasta dedi ki...

Serpil Hanım, serzincan@gmail.com adresine mail gönderir ya da 05549818269 numaralı telefondan ararsanız görüşebiliriz, telefon numaranız olmadığından whatApp dan mesaj gönderemiyorum size:)

instagram hesabım: @serzincan

Related Posts with Thumbnails