17 Ocak 2013 Perşembe

ROCKY PASTASI

     Yoğunluktan bir süre ara verdiğim bloguma kaldığım yerden devam ediyorum...Bugünkü pasta Hatice Hanım'ın eşi Özkan Bey için yaptırdığı sürpriz doğum günü pastası...Hatice hanım Özkan Bey'i ringde tek gözü mor,tek yumruğu havada, boynunda hiç çıkarmadığı muskası, top sakalı ve Rocky filminin unutulmaz sahnesindeki gibi "Adriaan" diye bağırırken figürlememi istedi. Bilgisayar mühendisi olan Özkan Bey'in doktorası için çılgınlar gibi çalıştığını ifade eden yanından ayırmadığı Dell laptopu da ringde yer aldı...ve tabii ringin yanında eşini hayranlıkla seyreden Hatice Hanım...
      Yapımı oldukça eğlenceli olan pasta için Hatice Hanım'ın geri bildirimi de çok keyifliydi: "Merhaba Sibel Hanımcım, Size pastanın fotoğrafını gönderiyorum. Doğum günü çok eğlenceli geçti. Özkan pastaya bayıldı, herkes çok şaşırdı. Doğum gününü kutlamak için dışarı çıktık. Mekana pastayı getirirken Rocky'nin müziğini çalmasını söyledik, süper ötesi oldu. Sabahlara kadar süren bir eğlence oldu.
Çok teşekkür ederim tekrardan sizi herkese tavsiye edeceğim :)
Sevgilerimle, "

Ben de Özkan Bey'e eşi Hatice Hanım'la birlikte mutlu yaşlar diliyorum...

4 yorum:

Bir Dilim Düş dedi ki...

güzel bir çalışma....ellerine sağlık...

sevgiler
Evren

Hatice Gokturk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Hatice dedi ki...

Bir kez daha çok teşekkür ederim size. Pastayı yedik afiyetle ama rocky figürünü atmadık şu an çiçek saksımızda yaşıyor ilk günkü gibi :)

sibellebutikpasta dedi ki...

Hatice Hanım, tekrar tebrik ediyorum, figürü saklamanız beni çok mutlu etti, hazırlamak için onca emek verildikten sonra saklandığını bilmek mutlu ediyor :-)

instagram hesabım: @serzincan

Related Posts with Thumbnails