22 Aralık 2011 Perşembe

FIÇIDA YIKANAN BEBEK PASTASI

      Yine geciken bir pasta ve yine bir özür...(bir gün günceli yakalamayı başaracağım umarım...) Funda Hanım'ın oğlu Derin'in ilk  doğumgünü için model kararlaştırıken Derin ne yapmayı, neleri sever diye düşününce salıncakta sallanmak, parkta gezmek, biberonu, emziği ve banyo yapmak ön plana çıkanlar oldu... Ben de çok sevdiğim fıçada banyo yapan bebek figürünü kullanarak bir doğa konsepti önerdim...
     Sınırlı zamanda Funda Hanım'ın istediği tüm figürleri yerleştirdim; mantarlar, ağaçta bir salıncak, çiçekler, biberon, emzik, güneş ve fıçıda şapkasıyla mutlu mesut banyo yapan Derin...Ama o telaşla minik arıları ilave etmeyi atlamışım, Funda Hanım'ın maili ile farkettiğim bu unutkanlık beni çok üzdü;  "Sibel Hanim merhaba, Derin'in dogumgununden sonra size tekrar yazma firsati bir turlu bulamadim. Herseyiyle gercekten cok guzel bir pastaydi. Cok tesekkurler ve elinize saglik. Dogumgunune katilan herkes pastanin tasarimina oldugu kadar lezzetine ve hafifligine de hayran kaldi. (Acikcasi disindaki seker hamuru kaplamasina bakip sadece sekil olarak guzel, icerik olarak agir bir pasta olacagini dusunenler vardi, pastaniz tum onyargilari yikti :))) Ogluma da gonul rahatligiyla hayatinda ilk kez pasta yedirebildik boylece.
Bir tek pastada arilari bulamayinca uzulduk biraz :( Ama basta ficidaki bebek olmak uzere, tum figurler harikaydi. Hatta bebek figurune hic kiyamadik, saklamaya karar verdik. Simdilik buzdolabinda duruyor. (Seker figurler ne kadar sure bozulmadan durabilir diye de size sormak isteriz.)Cok sevgiler ve tekrar tesekkurler..."


Minik Derin'e uzun, sağlıklı, sevdiklerinin hep yanında olduğu mutlu bir yaşam dilerim...

1 yorum:

emel dedi ki...

çok eğlenceli bir pasta olmuş1 :)

instagram hesabım: @serzincan

Related Posts with Thumbnails