30 Haziran 2008 Pazartesi

İSTANBUL-ANKARA BİRARADA


Tam da 'ikinci buluşmaya katılamadım, artık herkes tatile gider sonbahara kadar buluşma falan olmaz' diye hayıflanırken Ankara grubundan bir mail geldi. Başka bir şey dilesem olacakmış... ( yok valla tercihimi başka dilek için kullanmazdım, sonuçtan çoook memnunum).
Sevgili Gönül'ün (eyvahyemekyandıocakbattı) Ankara'ya gelmesi bu buluşmaya vesile oldu. Bu sayede tüm sıcaklığıyla Gönül'ü de tanıma fırsatı bulduğuma çok mutlu oldum.
Sevgili Hülya, Betül, Pınar ve Aysel'i tekrar görmek çok güzeldi.
Biraraya gelinir de bu an ölümsüzleştirilmez mi...Hepimizde tam techizat, garsonlardan birini kurban seçip tutuşturduk makineleri eline, 'bi de bununla çek, bi de bununla...' Garibim şaşkın şaşkın 'hayatımda hiç bu kadar fotoğraf çekmemiştim' diyerek bastı deklanşörlere. Ben de arkadaşlarımın kararına uyarak, ki bana göre de böylesi daha uygun, resimde yüzleri flulaştırdım. Sevgili Betül, yolları ayrılmış sevgililer gibi kesmiş resimleri, Gönül 3. sayfa haberi gibi bantlamış, Aysel realityshow haberi gibi flulaşırmış :-)))))benimki de kezzap atılmış gibi oldu:-P Ama ne kadar güzel vakit geçirdiğimizi anlamak için yüzlerimize bakmaya hiiiç gerek yok.
Dedikodular yapıldı, kulaklar çınlatıldı, canlı telefon bağlantıları yapıldı...Sıcacık, dopdolu, keyifli sohbetlerin yapıldığı bir kaç saat hiçbirimize yetmedi. Tatil sonrasında güzel dostlukların pekiştirileceği, bu keyifli buluşmaların tekrarlanmasına karar verildi.
Bir dahaki buluşmada görüşmek üzere herkese kocamaaan sevgilerr...

4 yorum:

Hülya dedi ki...

Sibel'ciğim,
Ben fotoğrafları kapatmayı beceremedim de...
Buluşmanın sohbetin tadı damağımda kaldı benim de...
Sonbaharda buluşacağız ama değil mi ?

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Sibelciğim hepimiz farklı bir yol denemişiz yüzlerimize :) Ama garsonun hali çok komikdi haklısın :)

Artık Abant Pikniğine yoğunlaşmak lazım... Yeniden birlikte olmak güzeldi...Sıcacık sevgiler...

Lezzet Gemisi dedi ki...

GÜNAYDIN CANIM. NASILSIN... GÜZEL BİR SALI GÜNÜ DİLİYORUM. SEVGİLER.....

MMO dedi ki...

Sibelciğim,
Her bir araya gelişimiz pek bi olaylı ve eğlenceli geçiyor zaten!İnşallah uzun uzun otururuz bir dahaki sefere.. Sevgiler :))

instagram hesabım: @serzincan

Related Posts with Thumbnails