Güzel yorumun için teşekkür ederim arkadaşım bende senin bu pastalarına imreniyorum geçekten çokkk güzel ellerine sağlık inş. bir gün tadına bakma fırsatım olacak:)) öpüyorum...
Merhaba Sibel Hanım, herşeyden önce pastanız harika görünüyor, daha önce yapmış olduklarınız gibi. Bende bu pastalardan etkilendim ve basitte olsa pastalar yapmak istiyorum. Bu güne kadar hiç pasta yapmadım, mutfak işlerinden çok anladığım söylenemez bu nedenle de bir çok sorunla karşılaşıyorum ve sizlerden başka danışacak kimsem de yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... Bu gün bir pandispanya yaptım, pandispanyam pişmemiş halinin iki katı oldu, benim sorunum burda başlıyor, şimdi pandispanyam gerektiği gibi kabarmışmı oldu yoksa daha fazla mı kabarmalıydı bunu bilmek istiyorum, eğer gerektiği gibi kabarmamış ise nerde yanlış yaptığımı bulmaya çalışacağım. Tekrar teşekkür ederim, sizi takip etmeye devam edeceğim, sevgiler
Güzel yorumlarınız için teşekkürler, Elif Hanım, ne tür bir kalıp kullandığınızı ve pişmemiş pandispanyanızın kalıbın neresine kadar geldiğini bilmiyorum ama eğer pandispanyanız piştikten sonra 3 eşit parçaya ( her parça yaklaşık 1,5-2 cm) ayırabileceğiniz kadar kabardırysa yeterli kabarıklığa ulaşmış demektir, eğer sadece 2 kata ayırabiliyorsanız az kabarmıştır.
Tekrar merhabalar Sibel Hanım, herşeyden önce bana cevap verdiğinia için çok teşekkür ederim. Artık kabaran ve tadı güzel olan pandispanyalar yapabiliyorum. Size bir sorum daha olacak izninizle: şeker hamurunu pastaya giydirmeden önce pastanın dışına da, ara katlara sürdüğümüz evde hazırladığımız kremadan mı sürüyoruz yoksa başka bir şey mi sürüyoruz? tekrar teşkkürler...
Çok zarif... Çok Şıkkk...
YanıtlaSilGüzel yorumun için teşekkür ederim arkadaşım bende senin bu pastalarına imreniyorum geçekten çokkk güzel ellerine sağlık inş. bir gün tadına bakma fırsatım olacak:)) öpüyorum...
YanıtlaSilAmaannn nasıl yaptın o yaprakları ne güzel olmuş.
YanıtlaSilBayılıyorum, bayılıyorum senin bu çiçeklerine. Harikasın Sibelcim.
YanıtlaSilsibelcim uzun bir aradan sonra mer
YanıtlaSilhaba bu gelin gibi pastana bayıldım
ellerine sağlık sevgiler.
Merhaba Sibel Hanım, herşeyden önce pastanız harika görünüyor, daha önce yapmış olduklarınız gibi. Bende bu pastalardan etkilendim ve basitte olsa pastalar yapmak istiyorum. Bu güne kadar hiç pasta yapmadım, mutfak işlerinden çok anladığım söylenemez bu nedenle de bir çok sorunla karşılaşıyorum ve sizlerden başka danışacak kimsem de yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... Bu gün bir pandispanya yaptım, pandispanyam pişmemiş halinin iki katı oldu, benim sorunum burda başlıyor, şimdi pandispanyam gerektiği gibi kabarmışmı oldu yoksa daha fazla mı kabarmalıydı bunu bilmek istiyorum, eğer gerektiği gibi kabarmamış ise nerde yanlış yaptığımı bulmaya çalışacağım. Tekrar teşekkür ederim, sizi takip etmeye devam edeceğim, sevgiler
YanıtlaSilGüzel yorumlarınız için teşekkürler,
YanıtlaSilElif Hanım, ne tür bir kalıp kullandığınızı ve pişmemiş pandispanyanızın kalıbın neresine kadar geldiğini bilmiyorum ama eğer pandispanyanız piştikten sonra 3 eşit parçaya ( her parça yaklaşık 1,5-2 cm) ayırabileceğiniz kadar kabardırysa yeterli kabarıklığa ulaşmış demektir, eğer sadece 2 kata ayırabiliyorsanız az kabarmıştır.
Tekrar merhabalar Sibel Hanım, herşeyden önce bana cevap verdiğinia için çok teşekkür ederim. Artık kabaran ve tadı güzel olan pandispanyalar yapabiliyorum. Size bir sorum daha olacak izninizle: şeker hamurunu pastaya giydirmeden önce pastanın dışına da, ara katlara sürdüğümüz evde hazırladığımız kremadan mı sürüyoruz yoksa başka bir şey mi sürüyoruz? tekrar teşkkürler...
YanıtlaSilElif Hanım, krema, ganaj krema veya krem şanti de kullanabilirsiniz...
YanıtlaSil