13 Kasım 2008 Perşembe

WINNIE THE POOH KURABİYELİ DOĞUMGÜNÜ DAVETİYESİ



Bu sene ikizlerimin doğumgünü kutlana kutlana bitmiyor:-))) Doğumgünü haftasında babamız yurtdışında olunca sınıf arkadaşlarıyla yapacağımız doğum gününü 1 hafta öne alıp kutlamıştık ve pastamızı da sizinle paylaşmıştım, geçen hafta babamız yokken de içime sinmedi ve bir pasta hazırlayıp tam gününde biz bize bir kutlama yaptık... Bu hafta sonu da babamız, halamız ve kuzenlerimizle birlikte son kutlamayı yapacağız (kutlama bahane pasta yemek şahane:-))))

Diğer pastalardan önce ilk kutlamamızın davetiyelerini yayınlayacağım, pastalar sırada:-))
Şeker hamuru kaplı kurabiyeler her zaman çocukların çok hoşuna gidiyor. Ben de üzerini Winnie the pooh figürleri ile süslediğim şeker hamuru kaplı kurabiyeler hazırladım.

Kurabiyeleri jelatinleyip organze kurdelelerle davetiyelere ekledim. Her çocuğa bir davetiye...Davetiyeler ve dolayısıyla kurabiyeler çocukların o kadar hoşuna gitmiş ki, "kursum olsa bile sırf bu kurabiyenin hatırına doğumgününe mutlaka geleceğim" diyenler bile olmuş:-)))))Hatta içlerinden "siz bu kurabiyeleri niye bizim kantinde satmıyorsunuz,her gün yerdik" diyenler bile oldu:-)))Bunlar gerçekten çok hoş geri bildirimler. Çocuklar için bişeyler hazırlamayı çok seviyorum. Onların tamamen içten yorumlarını kendi anlatımlarıyla şekillendirmelerine bayılıyorum:-)

Gelelim kurabiyemizin tarifine...Bu kurabiyeleri yaparken biraz ondan biraz bundan, hmmm bu da iyi gider şeklinde bir tarif oluşturdum. Tarifi daha sonra yayınlayıp sizlerle paylaşmak ve de daha sonra yine aynı tadı yakalamak için kurabiyeleri hazırlarken bir yandan da koyduğum malzemeleri ölçüp bir kağıda not ettim. Sonuçtan memnun kalınca da kurabiyeler davetiye oldu ve çok beğenildi. Ama ben not aldığım kağıdı koyduğum yeri unutunca blogumda yayınlama şansım kalmadı...Bundan sonra biraz daha organize çalışsam iyi olacak:-)))

34 yorum:

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Canım ne hoş olmuş. Cocukların yorumları bence daıma cıddıye alınmalı.Onlar o kadar ıçten kı.Kızlarını bende opuyorum .Sanada kucak dolusu sevgılerımı gonderıyorum..

sibellebutikpasta dedi ki...

Özaycım teşekkür ederim ama sanırım benim oğlan bu kızların lafına birazcık kızacak :-))))
Öpüyorum seni

neslihan erzincan özgür dedi ki...

Sevgili Siber harika olmuş,çok özenli,çok şık ve şirin...ellerine sağlık.davetiyeden vaat edilenler bellli oluyor,süper bi parti olmuş.İkizlere mutlu yıllar diliyorum.sevgilerimle...

uygarimizlahayat dedi ki...

Ayyyyyy çocuklara ne hacettt ben bayıldım bunlara, hani bana davetiye :))) Ben bırak kursu, o kurabiyelerin hatrına İzmir'den kalkıp gelirim beee :))) Canım benim ikizlerinin yeni yaşı kutlu olsun, hep birlikte, böyle neşeli, mutlu hayat sürün inş. ellerine sağlık, süperr olmuş hepsi, süperrrr... (Bu arada ikizlerin olduğnuu bilmiyordum, çok güzel yaaa :)))

sibellebutikpasta dedi ki...

Neslihancım çok teşekkürler,
Şerifecim kıskanma:-)) sen gel ben sana da yaparım canım, al sana açık davet:-)))

Adsız dedi ki...

Davetiyeler..ayhh pardon kurabiyeler çok lezzetli görünüyorlar :)
Güzel fikir valla bundan güzel davetiye mi olur çocuklara :)
Ellerine sağlık çok tatlı olmuşlar.
ziyaretin ve güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim.
sevgiler.

Selcen Şenocak dedi ki...

Ayyyyy ne şirin kurabiyelerrrr valla beğenmemek mümkünmü bayılmıştır çocuklar ellerine sağlık canım süper olmuş :)

Sevgiler...

bir demet feslegen dedi ki...

Sibel cim senin çocuğun mu olsam ne yapsam :))
Harika şeyler bunlar, emeğine sağlık canım benim..
Sevgiler

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Ayyy bende isterim bu şirin kurabiyelerden... Harika olmuşlar Sibelciğim ellerine sağlık...

İkizlere tekrar mutlu yaşlar...

Öpüyorum seni ve ikizleri...

sibellebutikpasta dedi ki...

Burcu ve Selcencim teşekkürler,
Edacım gel güzelim ikisine bakan üçüncüye de bakar di mi ama:-))
Ayselcim yaparım sana da ayıp ettin:-)

Bir Dilim Düş dedi ki...

Sibelciğim cidden çok cici olmuşlar, kurabiyeli davetiye fikrine de ayrıca bayıldım harikasın. Tarifi de kendime not ettim çok değişik mutlaka deneyeceğim.

İkizleri lütfen benim için de öp olur mu?

Sevgiler,
Evren

MMO dedi ki...

Sibelciğim,
Davetiyeleri kurabiyelerle sunmak harika fikir! :)
Çok sevimli olmuşlar yaaa..
Ellerine sağlık şekerim. :)

Betül İnce dedi ki...

Sibel'ciğim,

Her zamanki gibi çok güzeller, hem şirinler, hem tam benlik evdekilerden karıştır, lezzeti olur mutlaka kurabiyeleri. Ellerine sağlık.
Öpüyorum.

Neşeli Sesler dedi ki...

Bizim işyerinde de satılsa her gün ben de yerdim:)
Gerçekten harika yapmışsın ellerine emeklerine sağlık

Adsız dedi ki...

sibelciğim, harika kurabiyeler bunlar.

ellerine sağlık..

Çocuklar bayılmışttır. :)

Yaren dedi ki...

Cok güzeller,gercekten hayran kaldim.Ben kiyipda yiyemezdim galiba.Ellerine saglik Sibel ablacim.Ayrica msn ine yazi biraktim.yorumunu okur okumaz sayfamda hemen yanit vermek istedim.Sevgilerimi biraktim,öpüldün canim:)

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar Sibelcigim, canim ikizlerin dogum günü kutlu olsun. Canim bisküvilerde harika olmus, bunlara kim hayir diyebilirki. Bende isterdim. Ellerine saglik, insallah bu güzel teklifleride degerlendirirsin::))
Sevgiler...
Not: Islerimin cok yogun olmsindan dolyi pek ugrayamiyorum, kusura bakmayin....

Disalce dedi ki...

canım öyle güzel olmuşki kurabiyelerin....

yediden yetmişe beğenirler tabiiii...

HÜLYA dedi ki...

canımcım harika olmuş bunlar. valla banada böyle bir davetiye gelse taaa trabzondan kalkar gelirdim :)) kıskandım şimdi o çocukları bende isteriiim..

ellerine sağlık canım .. sevgiler

ayrıca ikizlere nice mutlu yılalr diliyorum.. uzun sağlıklı hayırlı bir ömürleri olur inşallah

Düşler Mutfağı - Butik pasta, Kurabiye ve Cupcake dedi ki...

Merhabalar Sibel,

Çok şeker görünüyor kurabiyeler, ellerine sağlık...Miniğinini de doğumgünün yürekten kutlar, sağlıklı, hayırlı ve sevgi dolu yaşlar dilerim...

Sevgiler,

RENKLİ KURABİYELER- ZÜLBİYE dedi ki...

merhaba bir winnie the pooh hastası olan ben kurabiyelere bayıldım. Bende Ocak ta kızımın doğum günü için araştırmalara başladım. Aklımda sizin gibi kurabiye davetiye yapmak geldi. Tasarlamaya çalışıyordum nasıl ne şekilde yapayım diye. Ben düşünmeye devam ediyim çünkü gerçekten süper bir fikir olmuş. Birde winnie baskılarını nerden aldınız inşallah yurtdışından değildir bloguma yazarsanız çok sevinirim. Sizi takip ettiklerim listesine ekliyorum sevgilerimle,

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Sıbelim canım oglundan ozur dılerım vallahı kafam o kadar dolukı bıde aceleyle herseye yetıseyım dıye kızlar deyıp cıkmışım .Sen oglana gosterme ozay teyzesının yazısını .Dalgınlıgıma ver hepınızı cok cok optum...

Lezzet Gemisi dedi ki...

ÇOCUKLAR NE DOĞRU SÖYLEMİŞ. ÇOK ŞEKER OLMUŞ BU KURABİYELER. KENDİMİ ÇOCUKLARIN YERİNE KOYUYORUM DA, BEN DE BÖYLE BİR DAVETİYE ALSAM, UÇARAK GELİRDİM. :)) EMEKLERİNE SAĞLIK SİBELCİM.

Lezzet Gemisi dedi ki...

ÇOCUKLAR NE DOĞRU SÖYLEMİŞ. ÇOK ŞEKER OLMUŞ BU KURABİYELER. KENDİMİ ÇOCUKLARIN YERİNE KOYUYORUM DA, BEN DE BÖYLE BİR DAVETİYE ALSAM, UÇARAK GELİRDİM. :)) EMEKLERİNE SAĞLIK SİBELCİM.

meleginmarifetleri dedi ki...

Sibelim ikizlere nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim.
Kurabiyeler nefis görünüyor ellerine sağlık bende gelebilirmiyiiiim:)
Sevgiler öptüm blogşörüm...

Feyza Fidan dedi ki...

Sibelcim harika kurabiyeler olmuş, bayıldım valla, ellerine sağlık,
Sevgiler..

İlker Ergin dedi ki...

Canımmmmmmm,nerdesin yahu.böcüklerinin doğumgünleri kutlu olsun şekerim.Ellerine sağlık.Herşey çok güzel,ortağım benim..Çok çok öptüm canım.sevgiler...

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Sevgili arkadaşım, pastalar nefis görünüyor(yandaki),davetiyeler enfes! Sen, bir harikasın! Diyecek başka söz bulamıyorum, aşmışsın kendini! Ellerine sağlık!
Ahhh ah keşke çocuk olsaydım da bana bunlardan yapan birileri olsaydı! Çok bi kıskandım, ne olacak şimdi, büyümek suçmuş arkadaş,ben bunu anladım!
Kocamannn sevgiler canım!

zarpandit dedi ki...

harika olmuslar ya nerden aldıgını yazmalısın mutlaka bu kalıpları !!! :)

en azından postun sonuna lutfeeeen :)

muko dedi ki...

ikizlere mutlu yıllar,kurabiyeler şahane doğumgünü bahane diyerek bende gelsem mi ne:)
eline sağlık çok güzel görünüyorlar

HULYA dedi ki...

Sibelim, ortim,
Ne kadar güzel davetiyeler bunlar.Hani bana?Canım benim ikizleri kocaman öpüyor daha nice mutlu yıllar diliyorum.Pastaları da harikaydı kurabiyeleri de çok şık olmuş.Bu konuda ayrıntıları isterim bak.Ellerine sağlık.kocaman öpüyorum.Sevgiler

Adsız dedi ki...

sibelcim, dediğim gibi dayanamadım ve hemen bizim ikizlere de yaptım bu kurabiyelerden... süper yumuşacık kurabiyeler!! ben senin tariflere hayran :) evdekilerde (şu an için seni bilmediklerinden) bana! :) :) :) öpüyorum seni ve senin sevimli kurabiye canavarlarını :) sevgiler!

birsence dedi ki...

bu kadar yetenekli olmak güzel bişeydir heralde...kutlarım isizi..çok güzel olmuş..

Jasminskager dedi ki...

Canim harika olmus gercekten , kaliplari nereden aldin yurtdisindanmi yoksa turkiyedenmi cevap yazarsan cok memnun olurum hoscakal canim....

instagram hesabım: @serzincan

Related Posts with Thumbnails