30 Kasım 2015 Pazartesi

BALERİN KIZ PASTASI -2

     İyi bir hafta dileği ile herkese merhaba...Daha önce Katja Hanım'ın kızı  Sophie'nin 3 yaş pastası nı yayınlamıştım. Bugünkü pastamız Sophie'nin 4 yaş pastası. Katja Hanım'ın gönderdiği Sophie'nin bale videosundan yola çıkarak hazırladığım pastada Sophie'nin çok sevdiği tren bu sefer pastamızın mumluğu oldu...
     Sophi'ye mutlu yaşlar diliyorum...

27 Kasım 2015 Cuma

DİŞ HEKİMİ PASTASI

     Herkese şimdiden keyifli bir hafta sonu diliyorum...Bugünün pastası Yunus Emre Bey'in kız arkadaşı Aysıla Hanım için istediği dişçi temalı pastamız. Tahmin edileceği üzere Aysıla Hanım diş hekimi :-) Yunus Emre Bey'le birlikte bir kaç fotoğrafı üzerinden çalıştığım pasta bitince figürler itina ile ambalajlandı ve pastamız taaaa Kırıkkale'ye yolcu edildi. Bir de paketleme telaşına düşmeyip de ışığı, netliği düzgün fotoğraflar çekebilseymişim...










Aysıla Hanım teşekkür mesajı ile birlikte pastanın ve figürlerin sapasağlam ulaştığını kanıtlayan fotoğrafını gönderdiğinde çok mutlu oldum.
Aysıla Hanım'a mutluluklar diliyorum...

23 Kasım 2015 Pazartesi

BEYİN PASTA (BRAIN CAKE)


     Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba...Bugünkü pastam benim için de farklı  ve keyifli olan bir çalışma oldu. Daha önce (ve daha sonrasında da) kızı Sophie'nin pastalarını hazırladığım Katja Hanım için gönderdiği beyin tomografisi (belki de MR bilemiyorum :)) şeklinde bir pasta hazırladım.
Pastanın etrafınaq da yine Katja Hanım'ın isteği üzerine beyine benzedikleri için cevizler yerleştirdim.
     Farklı bir çalışma olduğu için geri bildirimi merakla bekliyordum ve gelen mail beni çok mutlu etti: "Dear Sibel,

The cake was such a big success! The design was perfect and the taste was wonderful.
We had this cake in our center and you have a lot more fans now :). Everybody wanted to have your contact.

Thank you again."

4 Kasım 2015 Çarşamba

ANKARALI BLOG YAZARLARININ PRİL BULUŞMASI



     Bir kaç hafta önce Ankara’lı Blog yazarları ile Açelya Akkoyun ve Henkel markası yöneticileri, Ankara Crown Plaza Hotel’de biraraya gelerek keyifli bir sohbet eşliğinde çok güzel bir yemek yedik. Rahatsızlığım yüzünden biraz gecikmeli olarak yayınladığım etkinlik   Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Trabzon’un aralarında olduğu, ülkemizin değişik bölgelerinden belirlenen 7 farklı şehirde gerçekleşiyor. 

instagram hesabım: @serzincan

Related Posts with Thumbnails